Jeg hedder EaMarina, og jeg er født i 1963. Som barn var jeg ikke bekendt med, at jeg var særlig sensitiv, at jeg kunne fornemme ting, mærke stemninger og havde en type "viden", som jeg ikke kunne forklare hvor kom fra.

I teenageårene prøvede jeg at tilpasse mig og være som mine venner, og meget af min energi blev brugt på, at være som alle andre. Som årene gik blev det sværere at holde masken og spille rollerne, og da jeg var omkring tyve år gammel, mærkede jeg en væsentlig forringelse af mit helbred. I de næste femogtyve år, var min hverdag præget af sygdom og indlæggelser, og i stedet for at nyde livet kæmpede jeg med, at holde mig selv oven vande. Men intet kunne fortsætte, som det gjorde, og da jeg rundede de syvogfyrre år, var min krop så svækket, og jeg var så psykisk og følelsesmæssigt nedbrudt, at jeg ikke engang magtede at udføre de mest almindelige, hverdagsagtige ting. Jeg havde rørt bunden, og jeg følte, at jeg ikke længere kunne kæmpe, hverken med mig selv eller omverdenen. Jeg havde det meste af mit liv levet af skjulte reserver af energi og i mørke. Samtidig kunne jeg ikke se formålet med mit liv, og lyset for enden af tunnelen skulle jeg åbenbart ikke opleve.

Jeg levede ét liv men var påvirket af flere. Tanken om, at vi alle har levet mange liv, var ikke fremmed for mig. Jeg tror på, at alting består af energi, og at energi ikke kan forsvinde kun transformere sig, at vores sjæl er ren energi. Jeg var påvirket af mine tidlige liv, på godt og ondt, og da jeg havde fået healet alle mine traumaer fra tidligere liv, som havde påvirket mig i en stor og omfattende grad i dette, kunne jeg begynde at bruge mine healende evner. Jeg har været clairvoyant healer i flere af mine tidligere liv, nogle mere kendte end andre. Nu hjælper jeg andre mennesker der har problemer med helbredet, udfordringer i partnerskab, selvudvikling o.a.


 

Jo mere noget går dig på, desto vigtigere er det for dig.

Når du ikke længere bliver påvirket, er det fordi du har lært lektien.